donderdag 15 november 2012

Woorden vervliegen, het geschrevene blijft bestaan.

Bij het bloggen hanteer ik als motto 'Schrijven is kijken met je ogen dicht‘ (Remco Campert). Een kijkje naar binnen als middel om mijn gedachten te verwoorden naar de werkelijkheid van vandaag. Kijken in een spiegel die gevoelens laat weerspiegelen in de woorden die ik schrijf. 

Op een mooie dag ...
Het schrijven van een blog is voor mij een mogelijkheid om ruimte te geven aan een gevoel te willen schrijven. Een heerlijke bezigheid waarbij ik de lezer graag mee wil nemen in mijn vertelsels over heden en verleden. Soms met een knipoog en dan weer als een parel van troost. Want op een mooie dag heet de toekomst verleden tijd. Met de blog-post wil ik proberen deze tijd tot stilte te manen.
Ron de Graaff
 

6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig filmpje!
  Dank je voor het delen, echt zeer bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel dat je me hebt genomineerd voor de Liebster Blog Award! De beantwoording van de vragen die bij de Award horen, sluiten enigszins aan bij deze blog. Dus ... wordt vervolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LEUK BLOGJE EN LEUKE POST BEDANKT VOOR HET VOLGEN..WELCOME IK VOLG U BLOG OOK..HEEL BEMOEDIGEND OM ALS CHRISTENEN GODS WOORD TE DELEN..GROETJES MENEER RON

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is wederzijds Soraya! Groet aan Huub!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nostalgie ;) Filmpje is erg mooi gemaakt zeg.
  "Het leven tot kalmte manen." Da's een mooie omschrijving voor het moment dat onze pen het papier raakt. (Ook al gaat dat digitaal..).
  Dank voor je reactie op mijn laatste blog. Mooi lied. Luister/kijk regelmatig naar DVD's van de Gaithers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is helemaal waar, heerlijk om te bloggen....

  BeantwoordenVerwijderen